Over Wout Energie


Wij staan voor eerlijke en transparante prijzen voor iedereen. In de praktijk ervaren wij de grote voordelen van dynamische energie. Het valt ons op dat erg weinig ondernemers en particulieren weten wat dynamische energie is. Dat willen we veranderen. Wij gunnen iedereen de laagste marktprijzen. Daarom zijn we met Wout Energie gestart. 

 

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen wat de voordelen zijn van dynamische energie. Iedereen kan bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. En bevalt de offerte? Dan zorgen wij voor een vlotte overstap. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras. Geen langdurige contracten. We hanteren lage leveringskosten en inkoopvergoedingen, zodat de voordelen voor onze klanten zo optimaal mogelijk zijn. Jij tevreden, dan zijn wij tevreden! Het rendement van de lage energieprijzen voor jou, gecombineerd met de vrijheid die je als klant verdient.


Bereken jouw aanbod

Transparant & eerlijk

Bij Wout Energie hebben we een beleid van volledige transparantie. We hanteren openbaar gepubliceerde beursprijzen voor elektriciteit en gas en we leggen de andere kosten duidelijk uit. Op deze manier willen we onze klanten duidelijk maken waar ze precies voor betalen en hoe we ons geld verdienen.

Goedkoop

Ons doel is om jouw energiekosten zo laag mogelijk te houden. Daarom bieden we energie aan tegen inkoopprijs, je vermijdt bij Wout Energie de risico-winstmarges die verborgen zitten in een vaste of variabele prijs.

Slim

Je kunt besparen door slim energie te verbruiken tijdens de goedkoopste uren. Elke dag zijn er momenten waarop de energieprijzen lager zijn en soms zelfs gratis! Als je op die momenten je auto oplaadt of de was doet, kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. Bovendien ben je ook nog duurzaam bezig!

Controle in eigen hand

Wij willen de kloof tussen de klant en leverancier verkleinen, zodat je meer inzicht hebt. 

Geen opzegboetes!

Je bent altijd vrij om te vertrekken, er is geen opzegtermijn en je krijgt geen boete van ons. Dit komt doordat we vertrouwen hebben in ons aanbod en we begrijpen dat onze klanten de vrijheid willen hebben om te veranderen wanneer ze dat willen.