Zakelijk

Slim ondernemen met een zakelijk dynamisch energiecontract


Het afnemen van elektriciteit en gas is voor ieder bedrijf onderdeel van de vaste lasten. Eerlijke prijzen en relevante kennis helpen je als ondernemer om betere keuzes te maken. Ons energiecontract met dynamische prijzen is gekoppeld aan de groothandelsprijzen. Ook wel de spotmarkten voor elektriciteit (EPEX) en gas (LEBA) genoemd.

Onze werkwijze


Wij staan voor eerlijke en transparante prijzen. We zullen onze kennis met je delen en vertellen hoe onze prijzen tot stand komen. Zo betaal je bij ons niet voor verborgen risicopremies en opslagen zoals bij vaste of variabele energieleveranciers. Wij houden onze overheadkosten zo laag mogelijk en dit zie je terug in onze prijzen. 

Persoonlijk advies


Wij leggen de nadruk op persoonlijk advies aan onze klanten. Korte lijntjes zijn bij ons de standaard. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem rechtstreeks contact met ons op via 06-58946788. Als je mailt naar  Wout@woutenergie.nl  antwoorden we zo snel mogelijk. 

Geen opzegboetes


Geen vaste contracten. Geen opzegboetes. Als ondernemer heb je flexibiliteit nodig. En de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Wij streven naar een langdurige samenwerking en zullen er dus alles aan doen om je als klant te behouden.

Dynamisch termijnbedrag

Betaal iedere maand alleen maar voor de energie die je hebt gebruikt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 


Mijn WoutEnergie portaal


In onze eigen online omgeving heb je altijd inzicht in je energieverbruik, facturen, aansluitingen en de actuele beursprijzen.