Ook besparen op je energiekosten? 

Welkom bij Dynamischvoordeel.nl, onderdeel van WoutEnergie b.v.

Bij ons koop je energie tegen de beursprijs met een kleine transparante opslag.

 Transparant & eerlijk 

 Goedkoop, het voordeel is voor jou

 Geen opzegboete , maar per maand opzegbaar

 Voor zakelijke en particuliere klanten

Bereken jouw aanbod   Waarom kiezen voor Wout Energie ?


 Jij krijgt 100% duidelijkheid over wat je betaalt en waarvoor! Wij leggen onze kosten duidelijk uit. En alle prijzen kan je terugvinden op de openbare beurzen. Transparant naar iedere klant. 

 Bespaar op je energie en verbruik energie tijdens de goedkoopste uren. Elke dag zijn er momenten waarop de energieprijzen lager of zelfs gratis zijn! En erg handig: om 13:00 's middags zijn de uurtarieven voor de volgende dag bekend! 

 Je bent altijd vrij om te vertrekken, er is geen opzegtermijn en je krijgt geen boete van ons. We begrijpen dat jij de vrijheid wilt houden om over te kunnen stappen!

  Voor zowel zakelijk als particulier beschikbaar. 

Jij regelt je aanvraag, de rest regelen wij. Dus ook jouw overstap!


Bereken jouw aanbod

Dynamisch VS Variabel

Bij Wout Energie kopen we stroom en gas in tegen de beursprijzen. (Stroom per uur, gas per dag). De prijs die op dit moment geldig is, is anders bij een variabel contract. Bij een Variabel contract heb je te maken met risico-winstmarges die verborgen zitten in een vaste of variabele prijs. Bij Wout Energie is dit niet het geval.  

Wij werken met dynamische termijnbedragen. Dit betekent dat je elke maand betaalt voor je verbruik van die specifieke maand, tegen de actuele prijzen op dat moment. In tegenstelling tot een vast voorschot dat het hele jaar gelijk blijft, betaal je bij ons meer in de winter en minder in de zomer, afhankelijk van je verbruik. Een accurate en eerlijke manier voor beide partijen. En het belangrijkste: als klant loop je geen risico op grote verrassingen achteraf. 


Bereken jouw aanbod